Шануемо пам'ять героїв майдана

Старша сестра- так називали колись Російську Федерацію під час Радянського Союзу. Ми - брати слов’яни. Ми українці завжди співчували  горю, яке траплялося у Росії.  Чому так трапилося, що Росія почала допомагати кріміналітету на Донбасі? Звідкіля взялися « зелені чоловічки» на кримському півострові. Хто дав право позбавляти нас нашої територіальної цілісності?

Ми - українці – свідомий і від­повідальний народ, здатний відстоювати свій вибір. Ми подали історичний приклад того, як солідарність, братер­с­тво і взаємоповага між сотнями тисяч людей згуртовує їх довкола спільної мети. Український народ відчув потребу в єднанні, повірив у своє майбутнє і довів, що у нації, яка вийшла на Майдан і заявила, що спроможна на захист своєї свободи, є велике серце і високий дух.

Революція Гідності кардинально змінила напрямок розвитку держави та суспільства, згуртувала свідомих, зрілих громадян – справжніх патріотів Батьківщини. Але шанс на зміни дістався нам дорогою ціною – ціною люд­ських втрат. Вічною раною на серці кожного українця буде пам’ять про героїв Небесної Сотні, кожен з яких віддав за свої переконання найвищу ціну – власне життя. Ми вшановуємо всіх, хто загинув, захищаючи незалежність та свободу України. Ми віримо в перемогу наших військових, які з почуттям гідності, патріотизму нині воюють на сході України, захищаючи її територіальну цілісність, відстоюючи ідеали свободи і демократії як найвищої цінності сучасного цивілізованого суспільства.

Кожена людина з Небесної сотні, як і ми з вами мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну.

Якщо тебе справді засмучує ненависть у світі,не плач і не втрачай надії,а зроби щось, хай навіть маленьке! Ми закликаємо вас сьогодні згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам’ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі. У жалобі схилимо голови. Вони згасли як зорі.

20 лютого у День Героїв Небесної Сотні, нам усім потрібно згадати події, що сколихнули світ, змінили хід історії, усіх патріотів, які поклали свої голови за наше майбутнє. 
Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення держави! Нехай кожен з нас запалить свічу пам'яті, яка буде даниною поваги тим, хто навічно пішов від нас, але залишився у наших серцях! Слава Україні! Героям Слава! Слава Небесній Сотні!
https://www.youtube.com/watch?v=h6XQYnTcg28