Тема: " Україна – європейська держава з унікальними природними куточками".

Дорогі діти! Всі ми  живемо в Україні.

16 травня ми будемо відмічати День Европи в Україні. Але ж ми і є – Европа! Тож сьогодні поговоримо саме про нашу чудову країну.

Україна! Це золото безмежних полів, бездонна синь зачарованих небес. Тихі плеса річок, сині очі озер і ставків. Це безмежні степи і ліси, зелені долини і луки, Карпатські верховини і донецькі простори, біленькі полтавські хати і київські каштани. Кожен народ, маючи свою історію, має і свої прекрасні міста.

 Тут живуть наші батьки, тут коріння нашого роду, тут корінь українського народу, що сягає сивої давнини. І де б ми не були, скрізь відчувається поклик рідної землі, бентежимось аж до сліз, зачувши рідне слово. Сьогодні ми з вами віртуально подорожуємо по  нашому рідному краю, по нашій Україні.

Україна - держава з неймовірними, а іноді унікальними природними чудесами.

Але, для країни головне – насамперед – люди, ви – майбутнє України. То ж своїми знаннями, працею, здобутками звеличуйте її культуру, своїми досягненнями славте її.

Саме з тебе, з нас починаєься Україна! Саме ми з вами робимо нашу державу відомою, європейською. Саме ми з вами можемо розповісти через соціальні мережі державам-сусідам про нашу унікальну країну, про її природні багатства, про мальовничі куточки, де поєднується колорит багатьох народів.

Нижче посилання на чудовий сюжет про природні скарби нашой України:

 https://www.youtube.com/watch?v=R795gjM3xj4