Тема: Земля- наш спільний дім!

Діти, ви всі знаєте, що Земля - колиска людства. Яка ж вона, Земля? Земля народжує прозорі струмки і потоки. Носить на собі океани, хмари та їх тіні. Розкривається джерелами, пускає в небеса пта­хів, вбирає в себе всі сніги й дощі, дає всьому життя.

       Прекрасна наша голуба планета - єдина жива серед мертвих світів. Ми отримали в спадок невимовно дивовижний і багатогран­ний сад життя.

Знаєте, що таке щастя? Кожен мислить по-своєму. Але наше спільне щастя - це життя у цьому дивосвіті природи, спілку­вання з нею, взаєморозуміння. Краса її велич­ності - природи не може не бентежити душу. Чи не так?

Природа самодостатня і цінна сама собою. І завдання людини — не зашкодити, оскільки вона є лише частинкою цієї природи. Ми живемо на прекрасній планеті Земля та всі відповідальні за неї. Але люди забруднюють довкілля, шкодячи цим і собі. Сьогодні ми хочемо привернути загальну увагу до збереження природи.

Ми з вами, діти, багато на цю тему говорили, сподіваюсь, що ми всі з вами докладаємо зусиль для збереження природи. Ще раз впевнитися у тому, що ми живемо у прекрасному світі можна, якщо перейти за посиланням нижче:

https://www.youtube.com/watch?v=LK6jG7EXwaQ

https://www.youtube.com/watch?v=SB8TzyCgP3g