Випускний вечір 12-А класу 2019р.


31 травня у спеціальній школі -інтернаті №5, відбулися урочистості з нагоди закінчення навчального закладу учнями 12А;

Випускний вечір- це закічення перед великим початком...Це - підсумок натхненої праці ивкладачів, сумлінного старання учнів, вболівання за своїх дітей батьків, незгасного ентузіазму адміністрації школи на чолі з директором Антонюк Катериною Василівною. Щастя педагогів приховане у талановитих вихованцях, в їх розумних, не по-юнацьки мудрих поступках, у шанобливому ставленні до навчання. Педагоги школи-щасливі люди, бо навчили, виховали, створили хороших учнів.

Виступи директора, гостей, батьків, випускників були по-особливомму трепетні.

    ДНЗ "Київський профнсійний коледж з посиленою військовою та фізичною підготовкою" - старший друг і порадник школи. Тому присутність на випускному стала справжнім подарунком. Заступник директора з НВР Волошкова Л.М. щоро привітала випускникв, вручила дипломи, не обділившт увагою жодного випускника.

Незамінною страдицією школи стала присутнівсть на святі шановних гостей Джима та Марини Ноєс, які зворушливо привітали, вручили подарунки і побажали випускника щасливої долі.

Від імені батьків зі словами вдячності виступила Лейковська Наталія Володимирівна.

У цей святковий день лунали пісні, були й сльози, хвилини смутку від розставання й радості від закінчення школи. Роздинкою свята був вальс випускників з педагогами. Свято завершелось загальною фотографією напам'ять. Маємо надію, що кожен випускник випровдає надії наставників-викладачів та гордо нестиме звання випускника спеціальної школи-інтернату №5

Хай Вам щастить, дорогі наші випускники!

Posted in Свято on May 31, 2019

© 2017, School №5.
Template created by School №5

Авторизація