Тиждень предметів природничо - математичного циклу.


Відповідно до плану роботи навчального закладу та МО «Природничо – математичних дисциплін» на 2021 - 2022 н. р. в період з 7по 11 лютого 2022 року з метою підвищення інтересу учнів до вивчення предметів природничо-математичного циклу, формування у них позитивних емоцій, збагачення світогляду, винахідливості та зацікавленості новими знаннями було проведено низку цікавих заходів.

Тиждень розпочався конкурсом на кращу доповідь " Видатні українці". Учні підготували презентації та невеликі доповіді про видатних вчених України та Нобелівських лауреатів, їх діяльність та внесок у розвиток вітчизняної та світової науки. Викладач інформатики Шевченко Я.О. організував серед учнів конкурс “Кращий графічний малюнок”, та “Швидкий набір тексту”, підсумки яких були підведені наприкінці тижня. Серед декількох десятків робіт найкращою була обрана робота учениці 10-А класу Гурін А. та учениці 4-З класу Зайцевої С.

Також протягом тижня учні мали змогу перевірити свої знання з природничо-математичних дисциплін, виконуючи завдання квесту. Переможцем стала команда учнів 10-А класу.

Цього ж тижня для збірних команд учнів 5-12 класів була проведена гра " Що? Де? Коли? ”, на якій учні не тільки давали відповіді, а й намагалися обґрунтувати їх. Метою проведення тижня було розширити знання учнів з природничих і математичних предметів, розвинути інтерес до вивчення даних дисциплін, виховувати любов до природи. Головними методичними завданнями було ознайомлення учнів з інформацією, що пов’язана з розвитком науково-технічного прогресу, надання важливих знань, необхідних для формування здорового способу життя, залучення учнів до творчої, активної діяльності, розвиток творчого підходу до навчання та виховання учнів, підвищення професійної майстерності та компетентності педагогів, створення атмосфери успіху, яка сприяє творчому розвитку особистості учня, обмін педагогічним досвідом.

Робота предметного тижня була спланована так, щоб заходи охоплювали усі сфери діяльності педагогів та учнів, сприяли інтелектуальному та творчому розвитку учнів.

https://drive.google.com/file/d/1uhcrvhMFhn2MgwRcM4nHkUyVyZwXwJ1K/view?usp=sharing

https://drive.google.com/file/d/1Tvd_ZPVBGVBGuw4nP1idWH2r3gIMRNOl/view?usp=sharing

Posted in Інформація on Feb 11, 2022

© 2017, School №5.
Template created by School №5

Авторизація