Про посилення заходів безпеки в школі-інтернаті № 5


23.10.2018 р. № 130

Про посилення заходів безпеки в школі-інтернаті № 5

На виконання наказу Департаменту освіти і науки, молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 24.05.2018 № 492 «Про посилення заходів безпеки в закладах освіти міста Києва», листа Департаменту освіти і науки № 063-10190 від 18.10.2018 та наказу управління освіти Подільської районної в місті Києві державної адміністрції № 235 від 22.10.2018 «Про посилення заходів безпеки в закладах освіти Подільського району міста Києва», з метою здійснення заходів безпеки в місцях перебування дітей дошкільного віку, учнів та вихованців

НАКАЗУЮ:

  1. Заступнику директора з НВР Бабенко О.В., заступнику директора з ВР Голуб Л.М. та заступнику директора з АГД Деркач О.В.: 1.1. провести комплекс профілактичних заходів з організації забезпечення збереження життя та здоров’я всіх учасників освітнього процесу; 1.2. постійно проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу з учасниками освітнього процессу щодо правил безпечної поведінки із залученням працівників правоохоронних органів; 1.3. розмістити в інформаційних куточку та розповсюдити серед учасників освітнього процесу правила дій у надзвичайних ситуаціях, пам’ятки про правила поводження з підозрілими предметами тощо; 1.4. посилити пропускний режим та обмежити доступ на територію закладу осіб, які не беруть безпосередньої участі в освітньому процесі; 1.5. посилити контроль за недопущенням занесення до приміщень закладу отруйних речовин, вибухонебезпечних та інших предметів, які можуть становити загрозу життю та безпеці дітей і працівників; 1.6. перевірити та поновити об’єктові інструкції про невідкладні дії учасників освітнього процесу на випадок виникнення надзвичайних ситуацій; 1.7. провести позапланові інструктажі зі сторожами, технічними працівниками з метою своєчасного виявлення підозрілих предметів та сторонніх осіб, забезпечити оперативне інформування правоохоронних органів у разі їх виявлення; 1.8. забезпечити своєчасне інформування управління освіти про надзвичайні ситуації відповідно до Табелю термінових та строкових донесень Міністерства освіти і науки України з питань цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 13.02.2018 № 139. 1.9. провести спільну роботу з батьківською громадськістю закладу по визначенню доступності учасників освітнього процесу на територію закладу та в будівлі.

  2. Контроль за виконанням даного наказу покласти на заступника директора з НВР Бабенко О.В., заступника директора з ВР Голуб Л.М. та заступника директора з АГД Деркач О.В згідно функціональних обов’язків.

Директор школи К.В.Антонюк

Posted in Відкритість та прозорість on Oct 23, 2018

© 2017, School №5.
Template created by School №5

Авторизація